Over Dennis

Over Dennis2013-09-26T09:21:26+00:00

Stap binnen in de wondere wereld van magie, stap binnen in de wereld van Dennis Mulder. Met zijn dynamische en verbazingwekkende shows weet hij telkens het publiek op het puntje van zijn stoel te laten zitten. U valt van de ene verbazing in de andere! Dennis is helemaal klaar om het publiek te vermaken!

Dennis, geboren in 1994 te Heerenveen, is een jonge, energieke en humorvolle performer. Hij was op jonge leeftijd al bezig met mensen vermaken en hield er van om in de belangstelling te staan. Zingen, muziek maken, acteren en entertainen leken hem op het lijf geschreven.

Pas op zijn 14e levensjaar raakte Dennis echt in de ban van het goochelen. Het “goochelvirus” had hem echt gegrepen en al snel wist hij iedereen te verbazen met zijn goochelkunsten.

Dennis is lid van de goochelvereniging “Magische Ring Friesland”, een vereniging waar veel bekende goochelaars uit zijn voortgekomen en die tevens is aangesloten bij de NMU, Nederlandse Magische Unie, een overkoepelende organisatie voor alle Nederlandse goochelverenigingen en een erkend podium voor de goochelkunst.

In 2011 deed Dennis mee aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Junioren. Hij eindigde op de 4e plaats en ontving de aanmoedigingsprijs.

Een optreden van Dennis Mulder is ongedwongen en gezellig.Door zijn veelzijdigheid is hij in te zetten op de meest uiteenlopende feesten, bijeenkomsten en evenementen. Waar Dennis ook moet zijn, hij past zich aan iedere situatie aan. Dennis is o.a. te boeken voor uw: bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, diner, beurs, familiefeest, personeelsfeest, buurtfeest en kinderfeest. Neem vrijblijvend contact op met Dennis om te zien of uw feest geschikt is om de goochelaar in te huren.

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts